Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferguson: 'Ook in een ander tijdperk was hij van grote klasse geweest'

Laatste update:

"De komst van Rooney zorgde in 2004 voor veel enthousiasme", zegt Ferguson in het officiële programmaboekje voor de wedstrijd. "Het gebeurde kort nadat ik de gedachte om ermee te stoppen van me had afgeschud, en ik opnieuw moest nadenken over hoe we de club voorwaarts zouden kunnen brengen. Als je nadenkt over je pensioen stop je met denken, maar toen ik weer ging nadenken wilde ik echt de energie terugbrengen."

"Ik keek daarvoor naar jonge spelers", aldus Ferguson. "Natuurlijk was daar Cristiano Ronaldo, en ook Rooney, en het was een fantastische periode. Die twee waren ongelooflijk. Wayne werd meteen basisspeler, ook al was hij pas achttien. En hij zit nu al twaalf jaar bij Manchester United, wat heden ten dage heel moeilijk is. Ik ben van mening dat grote spelers in ieder tijdperk hadden kunnen spelen."

"Sir Bobby Charlton was nu ook een geweldige voetballer geweest en datzelfde geldt voor Rooney. Ook hij was in een ander tijdperk dan het huidige van grote klasse geweest", verzekert de Schotse oud-trainer. Rooneys huidige manager José Mourinho noemt de aanvaller 'gewoon ongelooflijk'. "Wayne heeft memorabele doelpunten gemaakt en bijzondere prestaties neergezet. Ik weet zeker dat er nog veel meer zullen komen in de jaren die voor ons liggen."

Denk je dat Wayne Rooney zijn beste jaren al achter zich heeft liggen?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties