Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferguson woedend op Tottenham Hotspur: 'Dit is afgesproken werk'

Laatste update:

De twintigjarige Fryers was in de zomer transfervrij, maar als Tottenham hem zou willen halen, moest er toch een opleidingsvergoeding betaald worden aan United. Dat was voor Standard niet het geval, maar na zeven duels in België keert de verdediger weer terug naar Engeland, om alsnog voor Tottenham te gaan spelen. United is zodoende de opleidingsvergoeding misgelopen. "Hoe moet je dit uitleggen? Voor mij is dit gewoon het omzeilen van de regels", bromde Ferguson.

"Tottenham heeft in de zomer niets verkeerds gedaan", vervolgde Ferguson. "Ze wilden Ezekiel meenemen op trainingskamp en kregen daar toestemming voor. Vervolgens besloot de club echter dat zij de door ons gewenste opleidingsvergoeding niet wilde betalen en daarom ging hij opeens, uit het niets, naar Standard. We vermoedden al dat hij in januari alsnog naar Tottenham zou gaan en dat is inderdaad gebeurd. Dit is afgesproken werk, de vingerafdrukken van Daniel Levy (voorzitter van Tottenham, red.) zitten er duidelijk op."

Ferguson vindt dat de Premier League de transfer van Fryers naar Tottenham moet onderzoeken: "Wij kunnen hier zelf niets aan doen, maar ik vind het belangrijk dat we in ieder geval onze onvrede laten blijken", benadrukte de manager. "Ik vind dat de competitie deze gang van zaken moet onderzoeken. Ik ben erg teleurgesteld in Tottenham Hotspur, dat zo'n grote club deze route heeft bewandeld. Het hoort niet."

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
4
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties