Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferme taal bij PSV: 'Als we vier keer winnen, worden we gewoon kampioen'

Laatste update:

PSV speelt dit seizoen nog tegen ADO Den Haag (thuis), Willem II (uit), Heracles Almelo (thuis) en AZ (uit), terwijl Ajax ontmoetingen met FC Groningen (uit), Vitesse (thuis), De Graafschap (uit) en FC Utrecht (thuis) wacht. "We hebben nog vier wedstrijden. Als we die allemaal winnen, dan ben ik zeker dat we gewoon kampioen worden", spreekt Schwaab na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap ferm voor de camera van VTBL.

Schwaab baalt dat PSV er tegen De Graafschap niet in slaagde vaker te scoren. "Het doelsaldo is absoluut belangrijk, maar we hadden genoeg kansen en konden veel vaker scoren. Dat is voetbal. Wij moeten gewoon blijven winnen. We hebben tegen De Graafschap niet goed gespeeld, maar soms gaat de bal er gewoon niet in. Dat is onverklaarbaar."

PSV had zondagmiddag de grootst mogelijke moeite met De Graafschap. De Doetinchemmers kwamen in Eindhoven op voorsprong via Delano Burgzorg, maar in de tweede helft wist PSV het tij toch nog te keren door treffers van Steven Bergwijn en Luuk de Jong.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
5
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
24
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
10
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties