Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fernando Santos shockeert met passeren van sterspeler tegen Frankrijk

Laatste update:

In de aanloop naar de wedstrijd sloot bondscoach Fernando Santos van Portugal wijzigingen in de basiself niet uit. Die komen er ook: Renato Sanches en João Moutinho maken hun entree in de basiself. Daardoor verdwijnen Bruno Fernandes en William Carvalho naar de bank. Met de entree van Sanches werd rekening gehouden, maar de reservebeurt van Fernandes is opvallend: de spelmaker van Manchester United wordt doorgaans gezien als een van de grote sterren in de ploeg van Santos.

Frankrijk moet het stellen zonder Ousmane Dembélé, die zondag tijdens een invalbeurt tegen Hongarije (1-1) een ernstige knieblessure opliep en het trainingskamp moest verlaten. Voorafgaand aan de wedstrijd werd gespeculeerd over de basisplek van Adrien Rabiot. De middenvelder begon in de eerste twee duels vanaf de aftrap, maar nu krijgt Corentin Tolisso de voorkeur. Tegen Hongarije startte Lucas Digne verrassenderwijs als linksback, maar ditmaal kiest Didier Deschamps voor Lucas Hernández. Benjamin Pavard liep tegen Duitsland een hoofdblessure op en had vervolgens tegen Hongarije een basisplek, maar wordt nu gespaard en vervangen door Jules Koundé.

Nr.TeamMWGVP
1Frankrijk31205
2Duitsland31114
3Portugal31114
4Hongarije30212

Frankrijk is al zeker van een plek in de achtste finale. Les Bleus eindigen bij een overwinning bovenaan in Groep F. Een gelijkspel is genoeg zijn voor de groepswinst indien Duitsland niet wint van Hongarije. Portugal is zeker van de volgende ronde als het niet verliest. Cristiano Ronaldo en consorten eindigen bovenaan in de groep als ze winnen en Duitsland daar niet in slaagt. Als Portugal en Duitsland allebei verliezen, eindigt Portugal als laatste. De nummer drie van Groep F kan zondagavond de tegenstander van Oranje worden in de achtste finale. Dat is het geval als groepen A, D, E en F de beste nummers drie van de groepsfase leveren.

Opstelling Portugal: Rui Patricio; Semedo, Pepe, Dias, Guerreiro; Danilo, Moutinho, Sanches; B. Silva, Jota; Ronaldo

Opstelling Frankrijk: Lloris; Koundé, Varane, Kimpembe, Hernández; Kanté, Pogba, Tolisso; Griezmann; Mbappé, Benzema

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties