Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferran debuteert meteen in el Clásico; Luuk de Jong verkozen boven Depay

Laatste update:

Daags voor het treffen tussen de aartsrivalen kreeg Xavi al goed nieuws te verwerken, daar de van Manchester City overgekomen Ferran Torres tijdig ingeschreven kon worden. De winterse aankoop begint meteen in de basis, net als onder meer Frenkie de Jong. Luuk de Jong staat in de spits, met naast Ferran ook Ousmane Dembélé op de flanken. Memphis Depay moet het doen met een reserverol, terwijl ook Ansu Fati en Pedri weer bij de selectie zitten. De Catalaanse oefenmeester stuurt zijn team in een 4-3-3-formatie het veld in.

Onder de lat staat Marc-André Ter Stegen. Rechtsachterin krijgt Dani Alves de voorkeur boven Dest, terwijl Gerard Piqué en Ronald Araújo een plek centraal in de achterhoede krijgen. Jordi Alba staat geposteerd op de linksbackpositie. Het middenveld bestaat uit Frenkie de Jong, Sergio Busquets, en Gavi, die dus geen ruimte overlaten voor bijvoorbeeld Nico González.

Ancelotti heeft enkele wijzigingen in petto voor de clash met Barcelona. Het doel wordt verdedigd door Thibaut Courtois, die zoals gebruikelijk een viermansverdediging voor zich heeft. Het hart van de defensie wordt gevormd door Éder Militão en Nacho Fernández. Laatstgenoemde vervangt David Alaba, die met een blessure moest afhaken. Ook op de rechtsachterpositie voert de coach een wijziging door, daar niet Lucas Vázquez maar Dani Carvajal in de basis staat. Laatstgenoemde is terug van een spierblessure.

Op het middenveld treden de Madrilenen aan met het gebruikelijke succestrio: Casemiro, Toni Kroos en Luka Modric. Ook in de voorhoede voerde Ancelotti geen wijzigingen door ten opzichte van de vermoedelijke opstelling. Rechtsbuiten staat Marco Asensio geposteerd, terwijl de linkerflank bestreken wordt door Vinícius Júnior. Karim Benzema mag invulling geven aan de spitspositie.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Alves, Piqué, Araujo, Alba; F. de Jong; Busquets, Gavi; Ferran, L. de Jong, Dembélé.

Opstelling Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinícius.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties