Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-aanwinst baart opzien: 'Hij heeft een fysiek, pfff...'

Laatste update:

Waar Ueda in eerste instantie lijkt gehaald voor de reservebank, meent Braams dat er wellicht een basisplaats in het verschiet ligt. "Ik denk niet dat ze hem voor de bank hebben gehaald", vertelt Braams tegen De Telegraaf. "Vorig seizoen speelden wij een soort 5-2-3, met twee nummers 10. Op die posities speelde Ayase ook vaak en daar voelt hij zich ook heel comfortabel, dus hij zou ook uitstekend samen kunnen fungeren met Giménez. Dat zie ik zeker zitten, die twee wil je samen op het veld hebben."

Braams is onder de indruk van de fysieke gesteldheid van Ueda. "Ik weet niet of we ook zo hoog zijn geëindigd, maar Cercle staat volgens mij in de top 5 van Europa als je kijkt naar zogeheten physical output. Dan heb je het over het fysieke vermogen van een elftal, zoals sprints en afstanden maken", aldus de Mexicaan met Nederlandse roots. "En Ayase zelf heeft een fysiek, pfff... Hoe hij kan springen: hij komt echt heel hoog. Hij heeft enorme kracht en potentie in zijn benen, kan ook heel snel wegsprinten."

Een andere kwaliteit van Ueda is zijn kalmte voor de goal. "Hij heeft het vermogen om ook in de drukte met weinig handelingen, heel snel tot een schot te komen en maakt het dan ook goed af. Hij is een heel aardige gast en in het begin sprak hij bijna nog geen Engels, maar hij was altijd aan het glimlachen. Of hij wat meer branie kreeg na al zijn goals? Nee, hoor. Hij is altijd wel hetzelfde gebleven. Een heel rustig en vriendelijke jongen, die zeker niet naast zijn schoenen zal lopen. Of Ueda De Kuip aankan? Oh, zeker weten."

Verwacht jij Ayase Ueda in de basis bij Feyenoord?

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
0
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
2
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
18
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
8
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
3
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
28

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties