Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-aanwinst op de bank beland: 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld'

Laatste update:

Woensdag schoof Schaken met Fred Rutten aan voor een persconferentie en de coach kreeg de vraag of Schaken weer zou gaan starten. "Ruben, wil je morgen spelen?", vroeg Rutten aan de aanvaller, die uiteraard bevestigend antwoordde. "Oké, dan speel jij morgen." Dat betekent dat Basacikoglu opnieuw op de bank moet beginnen en daar heeft de jongeling het moeilijk mee.

Rutten heeft de zomeraankoop geen tekst en uitleg gegeven. "Hij zal zijn redenen wel hebben, shit happens. Ja, natuurlijk ben ik teleurgesteld. Dat lijkt me niet meer dan logisch", zegt Basacikoglu tegen Metro. "Maar het komt wel goed. In de groep heb ik gelijk mijn draai gevonden, alleen op het veld moet het beter. Dat komt vanzelf."

Rutten heeft Basacikoglu wel al gewaarschuwd hoe het er bij een topclub aan toe kan gaan: "Ik heb tegen Bilal gezegd dat er bij Heerenveen niemand iets zegt na twee mislukte acties. Maar in de Kuip is dat nu eenmaal een ander verhaal", weet de oefenmeester. "Daar moet hij maar mee om zien te gaan. Ik schat in dat dat slechts een kwestie van tijd is."

Het is terecht dat Bilal Basacikoglu is gepasseerd

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties