Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord accepteert bod op Danilo; komst Boadu om drie redenen niet reëel

Laatste update:

De transfer van Danilo naar Glasgow had de nodige voeten in de de aarde. De Schotten meldden zich liefst vier keer in Rotterdam-Zuid, maar zagen tot dinsdag al hun aanbiedingen naar de prullenbak worden verwezen. Dinsdag is er dan eindelijk witte rook. Feyenoord mag ruim zes miljoen euro tegemoet zien voor de Braziliaan, die pas sinds vorig jaar zomer in Rotterdam actief was.

De beginperiode van Danilo bij Feyenoord was alleraardigst. Hij kreeg van trainer Arne Slot de voorkeur boven Santiago Giménez en was regelmatig van waarde met doelpunten. Giménez ontwikkelde zich naarmate het afgelopen seizoen vorderde echter tot vaste basisklant. De Mexicaan lijkt ondanks interesse in zijn persoon deze zomer niet te vertrekken, waardoor Danilo het ook komend seizoen hoogstwaarschijnlijk zou moeten doen met een plek op de bank. Uiteindelijk kwam de Danilo tot 48 duels voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 14 goals en 4 assists.

Zondag onthulde De Telegraaf nog dat Danilo financieel erg vooruit zou gaan met zijn transfer naar de Schotse Premiership. De spits kan daar 45.000 euro per week verdienen, het dubbele van wat hij verdiende bij Feyenoord. De ochtendkrant meldde toen dat Rangers bereid was om zeven miljoen euro neer te tellen, maar dat bedrag lijkt iets lager te zijn uitgevallen. Danilo gaat bij Rangers de concurrentiestrijd aan met onder meer Sam Lammers en Cyriel Dessers.

Myron Boadu
Als opvolger van Danilo heeft Feyenoord Myron Boadu in beeld, zo wist het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag te melden. De voormalig AZ'er is lang niet altijd verzekerd van een basisplaats bij AS Monaco en zou zijn carrière in Rotterdam nieuw leven kunnen inblazen. Naast de Amsterdammer zijn ook Ayase Ueda (Cercle Brugge) en Sydney van Hooijdonk (Bologna) in beeld zijn bij de regerend landskampioen.

1908.nl heeft de berichtgeving van het Algemeen Dagblad dinsdagavond tegengesproken. Volgens eerstgenoemde medium is Slot 'helemaal idolaat' van Boadu, maar is een transfer momenteel niet aan de orde. Allereerst strijkt Boadu een vorstelijk salaris op in het prinsdom, wat een transfer lastig maakt. Daarnaast wil Boadu wegens zijn weinige speelminuten bij Monaco ergens aan de slag als eerste spits, wat bij Feyenoord door de aanwezigheid van Giménez onmogelijk maakt. Monaco gaat bovendien liever niet over tot een definitieve verkoop.

Meer nieuws

Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
3
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
4
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
1
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
26
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0
Kees Kwakman pleit direct voor een wissel tijdens Spanje - Duitsland: 'Man, man'
14

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties