Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord begint in verrassend aanvallende opstelling tegen Atlético Madrid

Laatste update:

Justin Bijlow verdedigt het doel van de Rotterdammers en ziet vier verdedigers voor zich staan: Lutsharel Geertruida, Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Nieuwkoop viel tegen Excelsior uit met een hamstringblessure en is in ieder geval tegen Atlético niet beschikbaar. Zondag speelt Feyenoord overigens de cruciale Eredivisie-topper thuis tegen PSV.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Op het middenveld kiest Slot niet voor de 'Champions League-variant' met Zerrouki, zoals verwacht werd. Mats Wieffer speelt controlerend naast Quinten Timber, met Stengs als nummer 10 daarvoor. Voorin wordt spits Santiago Gimenez, die de eerste ontmoeting in Spanje nog moest missen, geflankeerd door Minteh (rechts) en Paixão (links).

Na de 1-0 nederlaag tegen Lazio staat Feyenoord voor een cruciale ontmoeting met Atlético. Slot, die zijn ploeg in Madrid met 3-2 zag verliezen, hoopt op de steun van de Feyenoord-supporters. "Tussen uit- en thuiswedstrijden zit een groot verschil vanwege de emotie van de fans. Die emotie probeer je een beetje uit te schakelen door controle over de wedstrijd te hebben. Tegelijkertijd zijn we op zoek naar een ongelooflijke energieboost van ons als team. We zullen 95 minuten lang aan moeten staan."

"Onze fans zullen ook 95 minuten aan moeten staan. Het is zingen, fluiten of toejuichen, maar niks anders. Het stadion mag niet één seconde stil zijn. Als dat gebeurt, dan vergroot dat onze kans op een overwinning. De marges zijn klein, het ligt heel dicht bij elkaar op Europees niveau. Dan kan een fanatiek stadion je helpen en de tegenstander misschien wat zenuwachtig maken." Slot kan tegen los Colchoneros naast Nieuwkoop ook nog niet beschikken over Alireza Jahanbakhsh, die eveneens kampt met een hamstringblessure.

Bij Atlético begint Memphis Depay op de bank. De Oranje-international maakte afgelopen weekend als invaller zijn eerste minuten voor de club sinds 24 september. De Oranje-international kampte lang met een spierblessure, maar is daar nu weer volledig van hersteld. "Maar natuurlijk kan hij spelen", was het korte, duidelijke antwoord van trainer Diego Simeone op de vraag of de Moordrechter kan starten. Een overwinning in De Kuip is voor Atlético hoe dan ook genoeg om de knock-outfase van de Champions League te halen.

Voor Simeone wordt het hoe dan ook een speciaal duel. De Argentijnse oefenmeester staat in De Kuip voor de honderdste keer langs de lijn bij een Champions League-wedstrijd van Atlético. "Ik ben trots dat ik honderd wedstrijden in de Champions League heb meegemaakt met Atlético", liet hij weten. "We spelen tegen een tegenstander die dynamisch is en bewegelijk speelt met spelers die door het centrum aanvallen. Ze kunnen de druk goed opvoeren op de andere helft." De geblesseerden Thomas Lemar en Vitolo ontbreken; Rodrigo De Paul keert terug van een schorsing.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Stengs, Wieffer; Minteh, Gimenez, Paixão.

Opstelling Atlético Madrid: Oblak; Molina, Giménez, Witsel, Hermoso, Riquelme; Llorente, Koke, De Paul; Griezmann, Morata.

Champions League
Feyenoord
1 - 3
Atlético Madrid
Feyenoord - Atlético Madrid:

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties