Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord begint met drie wijzigingen aan wedstrijd tegen Heracles

Laatste update:

Kökçü is hersteld van een enkelblessure die hem sinds half december aan de kant hield. Hij behoorde zondag al tot de wedstrijdselectie voor het verloren duel met Ajax (1-0), maar bleef toen op de bank zitten. Dinsdag kondigde Advocaat op de persconferentie echter al aan dat de jongeling in de basis zou staan in het bekerduel, waardoor Mark Diemers naar de bank verhuist. Hij voegde eraan toe dat er wellicht nog een wijziging zal plaatsvinden in de basisopstelling.

In werkelijkheid is er sprake van twee wijzigingen. Sinisterra begint in de voorhoede in plaats van Ridgeciano Haps, terwijl Pratto de plek van Nicolai Jörgensen in de spits inneemt. Tegen Ajax maakten Sinisterra en Pratto hun opwachting als invaller. Advocaat zei het bekerduel serieus te nemen en voert daarom geen groot aantal wijzigingen door. "De beker is heel belangrijk. Vorig jaar hebben we in de finale gestaan, jammer dat het niet doorging. Dat proberen we dit seizoen weer."

Heracles treedt aan met een flink gewijzigde opstelling ten opzichte de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht (2-0 nederlaag) van zaterdag. Trainer Frank Wormuth kiest voor vijf nieuwe spelers: Noah Fadiga, Jeff Hardeveld, Ismail Azzaoui, Teun Bijleveld en Luca de la Torre maken hun entree en vervangen Tim Breukers, Giacomo Quagliata, Rai Vloet, Orestis Kiomourtzoglou en Sinan Bakis.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü, Berghuis, Pratto; Sinisterra.

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich; Fadiga, Pröpper, Rente, Hardeveld; Schoofs, Azzaoui, Bijleveld; Van der Water, Burgzorg, De la Torre.

-
Wat verwacht jij van Feyenoord - Heracles Almelo?

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
0
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties