Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord beleeft glansrijke competitiestart op bezoek bij Willem II

Laatste update:

Arne Slot kon in Tilburg geen beroep doen op Alireza Jahanbakhsh, die een blessure overhield aan het midweekse duel met FC Luzern. De van Molde FK overgenomen Fredrik Aursnes maakte daardoor zijn debuut op het middenveld en Jens Toornstra schoof op richting de rechterflank. De eerste grote kans van het treffen was voor Willem II, voor wie de voorbereiding door een reeks coronabesmettingen rommelig verliep. Justin Bijlow voorkwam met een fraaie redding dat de uit de rug van Gernot Trauner weggelopen Kwasi Wriedt de openingstreffer tegen de touwen kopte.

Vrijwel direct daarna deed ook Feyenoord van zich spreken, toen Til opdook in het strafschopgebied en Robbin Ruiter doorzag dat de middenvelder de bal over hem wilde heen liften. Met zeventien minuten op de klok werd het duel opengebroken. Linssen pikte een weggekopte lange pass op en verschalkte Ruiter vervolgens met een schot van behoorlijke afstand in de rechterhoek. Een kleine tien minuten slaagde Feyenoord er in om de marge te verdubbelen. Na een onderschepping van Tyrell Malacia kwam Sinisterra in balbezit. De Colombiaanse aanvaller dribbelde vanaf de middenlijn richting het strafschopgebied en kreeg daar de ruimte om de 0-2 in de linkerhoek te prikken.

Feyenoord controleerde in het restant van de eerste helft het duel en had via Linssen en Malacia nog mogelijkheden om de score voor rust al op te voeren. Dat lukte uiteindelijk snel na rust. Linssen zette druk op de defensie van Willem II, waardoor Til de bal in het strafschopgebied kon onderscheppen. Hij passeerde Ruiter en tikte vervolgens de 0-3 binnen. Het laatste restje aspiraties van Willem II kon na 59 minuten spelen de prullenbak in. Aanvoerder Emil Bergström beging een spijkerharde overtreding op Sinisterra, waarvoor scheidsrechter Serdar Gözübüyük hem aanvankelijk een gele kaart gaf. Dat werd na inmenging van videoscheidsrechter Edwin van de Graaf omgezet in een rode kaart.

In de overtalsituatie zocht Feyenoord nadrukkelijk naar de 0-4 en de bezoekers kregen de nodige mogelijkheden om de score verder op te voeren. De grootste was voor Til, die na een fraai passje van Toornstra zijn tweede van de middag had kunnen binnenkoppen. Zijn poging ging echter naast. Ook Willem II kreeg nog een grote kans om op het scorebord te komen, toen Elton Kabangu ontsnapte aan de defensie van Feyenoord. Bijlow zorgde er echter voor dat zijn doel schoon bleef. Het slotakkoord werd verzorgd door invaller Bannis. Hij verlengde een inzet van Ridgeciano Haps en werd aanvankelijk teruggefloten voor buitenspel, maar na inmenging van de VAR kwam er een 0-4 eindstand op het scorebord.

-
Terechte uitslag?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties