Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord bereikt akkoord: nieuwe Kuip weer stuk dichterbij

Laatste update:

Voor de Business Case is dat voldoende reden om een akkoord af te geven, zo benadrukt Feyenoord in het persbericht van woensdag. "Met het akkoord van Feyenoord is een belangrijke stap gezet richting daadwerkelijke realisatie van het nieuwe stadion, dat een belangrijk onderdeel vormt van de totale gebiedsontwikkeling Feyenoord City. De komende maanden wordt met vertrouwen doorgewerkt om ook de twee resterende lichten op groen te kunnen zetten", zo valt te lezen op de website van Feyenoord.

Feyenoord moet de laatste vijftien procent van de financiering van het nieuwe stadion nog rondkrijgen, terwijl er ook nog akkoord moet worden gegeven voor de bouwkosten. De verwachting in Rotterdam-Zuid is dat alle zaken op financieel gebied eind 2021 worden afgerond, zodat in 2022 kan worden gestart met de bouw van het nieuwe onderkomen. Drie jaar later, in 2025, moet dan de opening van de nieuwe Kuip volgen. Commercieel directeur Jos van Dijk legt in een video-interview uit waarom de overgang naar een nieuw stadion noodzakelijk is geworden voor Feyenoord.

"Feyenoord moet groeien", aldus de directeur in Rotterdamse dienst. "Feyenoord haalt op dit moment uit de exploitatie van de onderdelen die ook naar het nieuwe stadion gaan ongeveer 17,5 miljoen. Een dergelijk bedrag gaan we ook minimaal uit het nieuwe stadion halen. Maar er zit ook een weg omhoog in, die gaat naar de 25 miljoen." De kosten van de bouw van het nieuwe Feyenoord-stadion worden geschot op circa 440 miljoen euro. In de nieuwe Kuip is over enkele jaren plaats voor 63.000 bezoekers.

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
0
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
17
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties