Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bereikt finale na treffers Berghuis, Van Persie en Vilhena

Laatste update:

Zoals verwacht mocht worden trok Feyenoord al vroeg ten aanval. De eerste mogelijkheid was voor de opgestoomde Ridgeciano Haps, wiens lage schot voorlangs ging. Doelman Mattijs Branderhorst moest vervolgens een lastig, van richting veranderd schot van Karim El Ahmadi pareren. Feyenoord, met Van Persie in de basis op het middenveld, bleef aandringen. Uiteindelijk beloonden de Rotterdammers zichzelf voor de sterke start. Aan de linkerflank ging Haps door tot de achterlijn, om de bal vervolgens voor het doel te brengen. Steven Berghuis reageerde attent en schoot raak.

Meer: Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt | De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

De buitenspeler had dit seizoen een aandeel in 27 doelpunten in officiële wedstrijden (17 goals, 10 assists) en is daarmee de meest 'waardevolle' speler uit de Eredivisie. Feyenoord vergat vervolgens verder afstand te nemen van Willem II. Van Persie en Jean-Paul Boëtius waren gevaarlijk namens de thuisploeg; Willem II liet weinig van zich horen in aanvallend opzicht. In het tweede bedrijf dwongen de Tilburgers doelman Brad Jones wel tot een redding, toen Damil Dankerlui verantwoordelijk was voor het gevaarlijkste moment van de bezoekers.

Feyenoord bleef naarstig zoeken naar de 2-0 om de wedstrijd op slot te gooien. Het gewenste doelpunt kwam er na een uur via Van Persie. Opnieuw werd de treffer voorbereid door Haps, die het strafschopgebied betrad en Van Persie aan zijn rechterzijde aanspeelde. Het hoge schot van RVP bleek Branderhorst te machtig. De topscorer aller tijden van Oranje werd na tachtig minuten gewisseld en maakte plaats voor Jens Toornstra. Feyenoord kende in die fase weinig problemen en kwam nog op 3-0 na een knappe actie van Vilhena in het strafschopgebied.

-
Wie wint de KNVB Beker?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties