Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord beslist binnen 24 uur of het zaken wil doen met FC Volendam

Laatste update:

Feyenoord zal spoedig een beslissing maken over de eventuele komst van Murkin, schrijft 1908.nl. Binnen 24 uur zal er een knoop doorgehakt worden en zal duidelijk moeten zijn of de Engelse linksback naar de Kuip gaat verhuizen. Murkin is een oude bekende van assistent-trainer Sipke Hulshoff, die met hem samenwerkte bij Volendam. Hulshoff is ook degene die zijn voormalig pupil tipte bij Feyenoord en denkt dat hij kan meestrijden om een plekje als linkervleugelverdediger in het elftal van hoofdtrainer Arne Slot.

Murkin is van Engelse afkomst, maar speelt al ruim zeven jaar bij FC Volendam. Daar debuteerde de 22-jarige linkspoot in 2019 in het eerste elftal en kwam hij tot dusver tot 59 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Negen keer kwam hij tot scoren. Het Andere Oranje plukte Murkin in 2015 weg bij Fortuna Wormerveer, een lokale amateurclub, en kan dus nu een transfersom ontvangen voor de Engelsman. Het is niet duidelijk aan welk bedrag Feyenoord zou moeten denken om hem los te weken.

In Rotterdam-Zuid kan Murkin gaan meestrijden om een plekje als linksback in het basiselftal van Slot. Die liet al vaker weten dat hij graag nog twee verdedigers aan de selectie toevoegt die aan de linkerkant kunnen spelen, aangezien met Tyrell Malacia en Ramon Hendriks twee opties voor die positie zijn vertrokken. Eerder was Ian Maatsen ook al in beeld voor één van de vacatures op linksback, maar de verdediger van Chelsea besloot zelf om de overstap naar Feyenoord niet te maken.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties