Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord betaalde 3,3 miljoen: 'Met hem doen ze om de titel mee'

Laatste update:

De zestienvoudig international werd gelinkt aan onder meer Atalanta en Lazio en er werd dan ook vanuit gegaan dat hij naar een topcompetitie zou vertrekken. Zaakwaarnemer Mikkel Nissen vindt echter niet dat zijn cliënt een stap terug heeft gedaan door naar De Kuip te vertrekken: "Feyenoord staat niet zo ver van de topteams vandaan. Het is een enorme club met een rijke historie waarbij er 49.000 toeschouwers op de tribunes zitten. Feyenoord heeft dit seizoen de beker gepakt en is derde geworden."

"Ze hebben een goed team en met Nicolai in de spits ben ik ervan overtuigd dat ze volgend seizoen om het kampioenschap mee gaan doen. De Nederlandse competitie is erg sterk en je kunt je er bovendien direct plaatsen voor de Champions League-groepsfase", aldus Mikkel Nissen. Jon-Dahl Tomasson, die 205 wedstrijden voor Feyenoord speelde en tegenwoordig assistent-bondscoach is van Denemarken, sprak een paar weken geleden nog met hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst over Jörgensen.

"Ik heb met Van Bronckhorst gespeeld en heb hem voor de oefenstage van de nationale ploeg in Japan opgebeld. Feyenoord is in Nederland de club met de meeste fans. Het is een groot stadion en de stad is gek van voetbal. Ik denk dat het een goede keus is van Nicolai", aldus de 39-jarige Tomasson. Zijn landgenoot speelde eerder voor Bayer Leverkusen, FC Kaiserslautern en Akademisk Boldclub en kwam in dienst van FC Kopenhagen tot 51 doelpunten in 137 officiële wedstrijden.

Denk jij dat Nicolai Jörgensen gaat slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
3
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
16
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
44
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
105
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties