Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Feyenoord betaalt transfersom voor Devin Haen en stalt hem direct bij FC Dordrecht

Laatste update:

Haen lag in Doetinchem nog tot medio 2025 vast, maar gaat zijn contract in De Vijverberg dus niet uitdienen. De jonge aanvalsleider uit Winterswijk gold bij De Graafschap als een groot talent uit de eigen gelederen.

Zo was Haen als speler van De Graafschap jeugdinternational van Oranje, een gegeven dat niet vaak voorkomt. De rechtspoot vertegenwoordigde Nederland van de Onder 18 tot 20. Na zijn doorbraak in de hoofdmacht van De Graafschap stagneerde de ontwikkeling van Haen, mede door blessureleed.

In totaal kwam Haen in 83 officiële wedstrijden in actie namens De Graafschap. Daarin was de spits goed voor 14 doelpunten en 3 assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 400.000 euro, maar Feyenoord maakt slechts 150.000 over naar Doetinchem.

Haen moet zijn dromen van De Kuip nog even uitstellen, daar Feyenoord hem direct doorverhuurt aan alliantie-club Dordrecht. De spits is komend seizoen een van de vijf Feyenoord-huurlingen aan de Krommedijk.

De verwachting is dat ook aanvallers Korede Osundina (20) en Jayson Ezeb (17) snel worden gepresenteerd bij Dordrecht, terwijl linksback Jayden Candelaria (20) eveneens op de nominatie staat voor een verhuur.

Na dit viertal wil Feyenoord nog een laatste speler stallen in Dordrecht. In dat geval komt het op hetzelfde aantal uit als vorig seizoen, toen Guus Baars, Antef Tsoungui, Shiloh 't Zand, Osundina en Ilias Sebaoui naar Dordrecht werden gestuurd.

Baars zette vlak na zijn verhuur een punt achter zijn carrière, terwijl Osundina vanwege treurige privéomstandigheden pas later op gang kwam bij Dordrecht. De verhuur van Tsoungui, 'T Zand en Sebaoui bleek een schot in de roos te zijn. Aan de hand van deze sterkhouders eindigde Dordrecht op een verrassende vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Duitsland - Denemarken
11
Zwitserland kwartfinalist op het EK na machtsvertoon tegen kansloos Italië
65
Roemenië vreest Oranje niet: 'Hebben niet de kwaliteiten om ons bang te maken'
26
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
25
Manchester United legt eerste contact met management van Matthijs de Ligt
44
Liverpool in gesprek met Newcastle United om Premier League-smaakmaker te kopen
15

Meer sportnieuws

Reacties