Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord-beul' levert contract in vanwege 'explosief karakter'

Laatste update:

"Ik heb een paar geweldige maanden gehad in Trencín. We zijn rustig gaan bouwen en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een geweldige triomf in de derde voorronde van de Europa League", doelt hij op de uitschakeling van Feyenoord. "Ik vertrek nu op eigen verzoek. Ik voel dat de club lijdt onder mijn explosieve karakter."

"Als ik een obstakel vorm tot successen en overwinningen van Trencín, dan moet ik een pas op de plaats maken. De prestaties van de club zijn belangrijker voor mij dan mijn eigen persoon. Met heel mijn hart en heel veel respect wens ik de jongens en meneer Tscheu La Ling (eigenaar, red.) alle succes toe", vertelt Moniz op de clubwebsite.

Moniz was eerder als hoofdcoach werkzaam bij onder meer FC Eindhoven, 1860 München, Ferencváros, Red Bull Salzburg en Jong PSV. Gideon van der Wee, de 38-jarige rechterhand van Moniz, blijft wel bij de huidige nummer vijf van de Slowaakse competitie werkzaam. Dat geldt ook voor de andere assistenten.

Denk jij dat Ricardo Moniz een geschikte trainer zou zijn voor een Eredivisie-club?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
23
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties