Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord bevestigt langverwachte terugkeer Van Persie

Laatste update:

De terugkeer van Van Persie hing al een tijdje in de lucht en het Algemeen Dagblad en Voetbal International wisten vorige week vrijdag al te melden dat de aanvaller er reeds uit was met Feyenoord. Men moest alleen nog de laatste plooien gladstrijken en dat is inmiddels gebeurd, waardoor Giovanni van Bronckhorst vanaf volgende week de beschikking heeft over Van Persie. Van Persie komt dus nog niet in actie tegen Ajax.

Meer: V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast | Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

Van Persie speelde in augustus zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe en kampte lange tijd met een knieblessure, die hij opliep bij Oranje. Begin december maakte de aanvaller nog één keer deel uit van de selectie van Fenerbahçe, maar hij bleef in de wedstrijd tegen Kasimpasa negentig minuten op de bank. Trainer Aykut Koçaman liet eerder al weten dat een vertrek van Van Persie onvermijdelijk was: "Het is voor beide partijen niet voordelig om er op dit moment over te praten. Momenteel is een vertrek van Van Persie het beste en dat lijkt aanstaande."

Het zat er al langer in dat als Van Persie Fenerbahçe zou verlaten, hij terug zou keren bij Feyenoord. De 102-voudig international doorliep in Rotterdam-Zuid de jeugdopleiding en maakte in 2002 zijn debuut. In zijn eerste seizoen in de hoofdmacht won Van Persie direct de UEFA Cup met Feyenoord. Arsenal kaapte Van Persie in 2004 weg uit De Kuip. Via Manchester United kwam de aanvaller in 2015 in Istanbul terecht, waar hij tot 40 doelpunten en 8 assists kwam in 91 wedstrijden.

Denk jij de terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord zal slagen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties