Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord bindt toptalent tot 2020: 'Negen keer op stage geweest'

Laatste update:

Hansson maakt een goede indruk bij Feyeonord en sloot dit seizoen aan bij de selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. In maart van dit jaar maakte Hansson zijn debuut in het eerste elftal in de thuiswedstrijd tegen AZ (5-2). "Emil heeft ook dit seizoen laten zien dat hij een speler is met veel potentie", laat technisch directeur Martin van Geel weten op de clubwebsite. "Bovendien is hij zeer leergierig, waardoor we de verwachting hebben dat hij in De Kuip nog stappen gaat maken."

In het bijzijn van zijn vader, die speciaal vanuit Noorwegen was overgekomen om bij de ondertekening te zijn, laat Hansson weten dat hij het in zijn eerste half jaar bij Feyenoord moeilijk heeft gehad. "Omdat ik me moest aanpassen aan de club, de mensen en de manier van voetballen, maar daarna is het goed gegaan. Ik ken de club al sinds ik hier op 12-jarige leeftijd voor het eerst op stage kwam. In totaal ben ik negen keer op stage geweest voordat ik in 2015 mijn eerste contract tekende, dus daardoor was het makkelijker om me aan te passen."

Emil Hansson is binnen twee jaar vaste basisspeler bij Feyenoord

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
12
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
29
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties