Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord blijft sterk presteren en grijpt koppositie

Laatste update:

Met Guidetti voor het eerst in de basis, een week na zijn succesvolle debuut als invaller tegen NAC Breda, ging Feyenoord op weg om haar ongeslagen status in de competitie te verdedigen. De Rotterdammers lieten het spel zich voortdurend afspelen op de vijandelijke helft; pas na een minuut of zes kwamen de Superboeren over de middenlijn bij de thuisclub. Feyenoord hield echter het overwicht en creëerde wat kleine kansen. Jerson Cabral leverde een scherpe voorzet af, waar Otman Bakkal niet bij wist te komen. De middenvelder kopte niet veel later een voorzet in de handen van Yves De Winter.

Guidetti zag een schot gesmoord worden, maar echte grote mogelijkheden bleven het eerste halfuur uit in De Kuip. Wel had Reinold Wiedemeijer moeten besluiten Feyenoord een strafschop toe te kennen, toen Rydell Poepon zich bij een hoekschop vergreep aan Kelvin Leerdam. De aanvaller trok de verdediger naar de grond en had moeten worden bestraft met een penalty, maar die bleef uit. Feyenoord zette zich over de gemiste kans heen en was via Guidetti dicht bij de zo gewenste 1-0. De Zweedse huurling kon vrijelijk inkoppen na een inzwaaier van Karim El Ahmadi, maar zijn inzet ging niet tussen de palen.

Poepon slaagde daar aan de overzijde wel in, maar deed dat duwend en bovendien kon Erwin Mulder de inzet van de spits eenvoudig pakken. De Graafschap bleef echter ook voortdurend achteruit lopen en gepruts leidde tot een schietkans voor Cabral, maar de getalenteerde aanvaller mikte te hoog en liet de gasten opgelucht ademhalen. Na rust toonde Feyenoord echter stukken meer efficiëntie tegen de Doetinchemmers. Na anderhalve minuut mocht Schaken al de 1-0 aantekenen; Ties Evers stond niet goed te dekken en dat werd direct afgestraft door de aanvaller.

Een dikke tien minuten daarna vergrootte Koemans team de positieve marge vanaf elf meter. Ted van de Pavert trok Guidetti naar de grond, nadat de Zweed hem voorlangs was voorbijgegaan. Wiedemeijer kende nu wél de elfmetertrap toe en Guidetti, de man die de penalty versierde, schoot die onberispelijk links binnen. De Graafschap was toen al geklopt, maar Leerdam zorgde stijlvol koppend nog voor 3-0 nadat Cabral aan de rechterkant twee man dol draaide. Een overtreding van Xhelil Abdullah op Ricky van Haaren betekende een nieuwe strafschop en ook Guyon Fernandez liet zien dat aan te kunnen (4-0).

-
De goede prestaties van Feyenoord zijn toe te schrijven aan Ronald Koeman

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties