Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord boekt zwaarbevochten en cruciale zege op negental

Laatste update:

Op een kletsnat veld in het Olympiastadion, de thuishaven van stadsgenoot Hertha BSC, was de eerste grote kans voor Union. Sheraldo Becker kreeg te weinig weerstand van Marcos Senesi en stormde af op Justin Bijlow, die redding bracht. Op dat moment, in de zesde minuut, was de rook van het vuurwerk vanuit het uitvak net opgetrokken. Na veertien minuten zocht Sinisterra de 5200 meegereisde supporters op, nadat Feyenoord op voorsprong was gekomen. In een goed uitgespeelde aanval schoot Bryan Linssen uit de draai tegen de binnenkant van de paal, waardoor Sinisterra van dichtbij kon afronden: 0-1.

Feyenoord kwam in de daaropvolgende fase niet in serieuze problemen. Bijlow had geen moeite met een afstandsschot van Genki Haraguchi; Levin Öztunali schoot ver over. In de laatste fase van de opbouw verzaakte ook Feyenoord meermaals, waardoor de bezoekers niet verder kwamen dan een kopbal van Gernot Trauner voor de rust. Vanwege de voorsprong en de gebrekkige daadkracht van Union leek er weinig reden tot zorg, maar de thuisploeg meldde zich steeds vaker rond het strafschopgebied van Feyenoord en scoorde in minuut 41 dan toch. Christopher Trimmel draaide de bal van afstand knap langs Bijlow: 1-1.

Uiteindelijk zorgde het rustsignaal voor meer opluchting bij Feyenoord dan bij Union, dat flink aanzette in de slotfase van de eerste helft. Na de pauze bleef de thuisploeg op zoek gaan naar de voorsprong. Schoten van Haraguchi en Kevin Behrens kwamen rechtstreeks af op Bijlow, waarna Feyenoord plots een reuzenkans kreeg. Linksback Tymoteusz Puchacz leverde de bal plots in bij Bryan Linssen, die op keeper Luthe stuitte vanuit soortgelijke positie als waarin hij in De Kuip nog scoorde tegen Union. Het was een van de weinige wapenfeiten van Feyenoord, dat veelal werd teruggedrukt op de eigen helft.

In het laatste kwart van de wedstrijd hervond Feyenoord echter de kracht om Union op de proef te stellen. Een inzet van Jens Toornstra zeilde net voorlangs, maar achttien minuten voor tijd kwamen de Rotterdammers op voorsprong. Een minuut nadat Marcos Senesi met een feilloze tackle een grote kans voor Taiwo Awoniyi voorkwam, gleed doelman Luthe plots uit op het natte knollenveld, waardoor invaller Dessers een niet te missen kans kreeg: 1-2. Trauner en Marcus Pedersen waren dicht bij de 1-3, maar ook achterin ontstonden nog hachelijke momenten voor Feyenoord. Dat bleef zelfs het geval na twee rode kaarten voor Union in de slotfase: Trimmel ontving zijn tweede gele voor het weggooien van de bal, waarna Cedric Teuchert natrapte bij Tyrell Malacia. Feyenoord hield uiteindelijk stand en is daardoor nagenoeg zeker van overwintering in Europa.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
2
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties