Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord breekt contract van jongeling open: 'We willen hem de kans geven'

Laatste update:

"Dit is een belangrijke volgende stap voor mij", zo laat El Bouchataoui op de website van Feyenoord weten. "Ik zie natuurlijk hoe snel het is gegaan voor Orkun en Tyrell. Bij Feyenoord is de kans er gewoon voor eigen jeugd om door te breken. Het is heel mooi om je harde werken beloond te zien worden met een hernieuwd contract, maar het is een signaal om minstens even hard te blijven werken om die stap naar Feyenoord 1 te maken."

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

El Bouchataoui speelde dit seizoen zowel in Jong Feyenoord als in de Onder-19 van de Rotterdammers. Met twee doelpunten had de middenvelder afgelopen week een belangrijk aandeel in de zege van Feyenoord Onder-19 op de leeftijdsgenoten van Ajax, waardoor de formatie van trainer Dirk Kuyt momenteel aan kop gaat in de competitie. El Bouchataoui tekende in 2017 zijn eerste profcontract in De Kuip.

"Achraf heeft een goed spelinzicht en een sterke traptechniek", vertelt Martin van Geel, technisch directeur bij Feyenoord. "We willen hem de kans geven om hier bij Feyenoord, wat zijn club is sinds de F-jes, door te breken en het eerste elftal te bereiken. Hij zal dan ook in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 mee gaan trainen op 1908 om zich zo te kunnen bewijzen."

Zie jij deze Achraf El Bouchataoui snel een kans krijgen in het eerste elftal?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties