Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord 10 dagen voor kraker tegen PSV geconfronteerd met uitvaller

Laatste update:

Nieuwkoop kwam in deze jaargang tot dusver negentien optredens in de hoofdmacht van Feyenoord en in de laatste drie duels had trainer Dick Advocaat een basisplaats voor hem in petto. Normaal gesproken krijgt Lutsharel Geertruida zaterdag tegen VVV de voorkeur op de rechtsbackpositie van Feyenoord. Hij speelde enkele weken geleden in het bekerduel met sc Heerenveen (4-3 nederlaag) voor het laatst op die positie. Geertruida tekende in Friesland voor de 1-3, maar door een tumultueus verlopen slotfase, met onder meer rood voor Steven Berghuis, werd de formatie van Advocaat alsnog uitgeschakeld.

Voor Nieuwkoop is het niet de eerste keer dat hij bij Feyenoord wordt getroffen door een hamstringblessure. In 2017 was hij door deze kwetsuur enkele maanden niet inzetbaar. De vleugelverdediger, die zondag zijn 25ste verjaardag viert, werd vorig seizoen door Feyenoord verhuurd aan Willem II. Als huurling van de Tricolores kwam Nieuwkoop tot zeventien wedstrijden, waarna hij vorig jaar zomer terugkeerde in De Kuip.

Nieuwkoop mist dus sowieso de thuiswedstrijd tegen VVV van zaterdag, terwijl ook de duels met PSV (14 maart) en FC Emmen (20 maart) te vroeg lijken te komen voor de verdediger. Hij is wellicht op tijd fit voor de ontmoeting met Fortuna Sittard op 4 april, na de interlandperiode. Advocaat heeft in aanloop naar het bezoek van VVV geen andere blessuregevallen. Steven Berghuis viel zondag tegen AZ (4-2 nederlaag) geblesseerd uit na een harde tackle, maar de aanvoerder lijkt op tijd fit te zijn voor het volgende duel van de nummer vijf in de Eredivisie.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties