Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-defensie staat als een huis: 'Soms kan ik ook wel vals zijn'

Laatste update:

Hij vertelt een goede chemie te hebben met onder anderen Sven van Beek, de andere stopper van het team van Fred Rutten: "Het bespelen van de spits altijd een samenspel met mijn compagnon. Dat is momenteel Van Beek, maar ook met andere ploeggenoten kan ik prima uit de voeten", aldus de twintigjarige Kongolo.

"Wanneer het moment erom vraagt, ben ik denk ik in staat om gewoon sober te verdedigen en niet al te veel gekke dingen te doen. Maar soms kan ik ook wel vals zijn. En als het écht nodig is, gooi ik er een Afrikaanse tackle uit." In de jeugdopleiding verdiende Kongolo al de bijnaam Het Been, omdat hij volgens trainer Gaston Taument met zijn 'lange staken' overal tussen zat.

Is Terence Kongolo de beste verdediger van Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
17
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
47
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties