Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord dendert door en vernedert droevig Roda JC

Laatste update:

Roda JC had voor zondag al 360 minuten niet meer gescoord in de Eredivisie, de langste reeks van alle clubs in de competitie, en zag die negatieve reeks dus alleen nog maar verder uitgebreid worden. De ploeg van Yannis Anastasiou hield zich in De Kuip vooral bezig met verdedigen, al kwam het er in de eerste helft nog wel een paar keer gevaarlijk uit. Brad Jones werd echter nauwelijks getest en de keeper zag dat Feyenoord de baas was in eigen huis. Jens Toornstra schoot al in de vijfde minuut hoog over en Dirk Kuyt was dicht bij met een volley, maar miste het geluk.

Twintig minuten voor rust kwam Feyenoord op een verdiende voorsprong, al werd het daar behoorlijk bij geholpen door de defensie van Roda. Ard van Peppen lanceerde per ongeluk Nicolai Jörgensen, die zag dat Roel Brouwers de bal helemaal miste, waardoor hij de 1-0 binnen kon schieten. Feyenoord bleef hierna de aanval zoeken en Karim El Ahmadi verdubbelde tien minuten later de Rotterdamse marge, met een fraaie knal met links. Voor El Ahmadi betekende dit al zijn derde doelpunt van dit seizoen; nog nooit eerder in zijn carrière scoorde hij vaker dan twee keer in een seizoen.

Toornstra dacht er nog voor de onderbreking 3-0 van te maken, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel, en kort voor het verstrijken van de eerste speelhelft werd Roda zowaar eens gevaarlijk. Adil Auassar kon uithalen, maar zijn schot werd geblokt door Eric Botteghin, waardoor Feyenoord met een goed gevoel kon gaan rusten. Vijf minuten na de onderbreking kreeg Rick Karsdorp een goede kans op de derde treffer van Feyenoord, maar hij knikte de bal uit een voorzet van Tonny Vilhena over het vijandelijke doel. Hierna ging het niveau aan de kant bij Feyenoord behoorlijk omlaag en Roda kwam zowaar beter in de wedstrijd.

Farshad Noor kreeg twee mogelijkheden, maar vond Jones twee keer op zijn pad, en Mikhail Rosheuvel wist niet te profiteren toen Jones veel te laat zijn doel uit kwam. Van Bronckhorst bracht met Lucas Woudenberg en Bilal Basacikoglu twee verse krachten binnen de lijnen en hierna kreeg Feyenoord de controle over de wedstrijd terug. In de slotfase werd het vervolgens nog gebouwd aan een voor Roda vernederende nederlaag: zeven minuten voor tijd kon Jörgensen dankzij goed werk van Toornstra de 3-0 binnen tikken en Toornstra zelf maakte kort voor het eindsignaal de 4-0. Het slotakkoord kwam in blessuretijd op naam van Terence Kongolo: 5-0. Donderdag speelt Feyenoord in de Europa League uit tegen Fenerbahçe en zondag wacht de uitwedstrijd tegen Willem II in de Eredivisie.

-
Feyenoord speelt als een kampioen

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties