Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-doelwit wil graag: 'Als je die huldiging ziet, die sfeer, kippenvel'

Laatste update:

Volgens het Algemeen Dagblad is Amrabat de eerste speler die Feyenoord in de zomer wil aantrekken. Amrabat ziet het wel zitten om dezelfde route als Dirk Kuyt te bewandelen. De aanvoerder van de Rotterdammers maakte woensdag bekend te stoppen met profvoetbal. Hij maakte veertien jaar geleden dezelfde stap. "Als je aan iedereen bij Utrecht vraagt wat ze van Feyenoord vinden, dan zegt iedereen dat het een mooie club is", zegt Amrabat in gesprek met De Telegraaf.

"Als je ook die huldiging ziet, die sfeer, echt kippenvel", klinkt het. "Dan wil je daar ook ooit staan en dat meemaken. Of ik klaar ben voor een volgende stap? Ik denk het wel. Maar mijn focus ligt nu volledig bij het winnen van de play-offs met Utrecht."

Sofyan Amrabat is klaar voor de stap naar Feyenoord

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties