Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord doet bijzondere vangst: 'Echt onbegrijpelijk, bizar eigenlijk'

Laatste update:

"Toen ik bij Reading kwam, moest Liam eigenlijk vertrekken. Ze vonden hem te klein. Ik heb hem toen toch voor de club behouden en naar de eerste selectie gepromoveerd. Vervolgens heb ik Jaap Stam aangesteld als manager en die was eigenlijk meteen van hem onder de indruk", zegt Tevreden in een interview met Voetbal International.

Tevreden stelt dat Kelly een zeer goede aanwinst is voor Feyenoord, aangezien de middenvelder creatief en technisch zeer vaardig is. Bovendien kan Kelly het spel verleggen en is hij een speler die het tempo bepaalt. "Hij weet wanneer hij moet versnellen of juist vertragen en daarnaast is hij een harde werker", aldus de oud-voetballer, die niet begrijpt dat Reading de middenvelder transfervrij laat vertrekken ondanks een doorlopend contract.

"Daar krijgen ze spijt van, echt onbegrijpelijk. Er was ook interesse uit de Premier League voor hem en ik denk dat hij binnen één of twee jaar weer naar Engeland vertrekt. Ik ben echt heel verbaasd dat ze hem zo makkelijk hebben laten gaan. Bizar eigenlijk, ook omdat hij als speler uit de eigen jeugd geliefd was bij de fans", stelt Tevreden, die aangeeft dat de Eredivisie goed past bij Kelly.

"Ik heb contact met Liam gehad toen Feyenoord zich voor hem meldde en heb meteen gezegd dat hij het moet doen. De Eredivisie is op zijn lijf geschreven, verwacht ik. Tactisch en technisch is Liam gewoon een heel goede voetballer, hij is een beetje een type-Xavi", zegt Tevreden, die aangeeft dat Kelly op alle posities op het middenveld uit de voeten kan.

Een goede aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties