Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord doet er schepje bovenop en bereikt nieuwe deal met Kökcü'

Laatste update:

"Feyenoord is met Kökcü opnieuw in gesprek gegaan. Hij heeft twee keer een aanbieding gehad om zijn contract, dat overigens nog gewoon doorloopt, te verlengen en te verbeteren. Dat heeft hij niet gedaan omdat hij de aanbieding niet goed genoeg vond. Nu gaat Feyenoord een poging wagen om iets aan te bieden waar hij wel tevreden mee is", zei de journalist van Voetbal International. Kökcü gaf eerder aan dat hij graag bij Feyenoord blijft, maar vond de aanbieding van zijn werkgever vooralsnog te karig.

Linssen zegt Feyenoord af en aast op het buitenland: 'Ik word al grijs'

"Als Feyenoord er iets bij doet, dan denk ik wel dat ze er uit komen", vervolgde Krabbendam. "Twee keer is het mislukt. Het is natuurlijk ook geen verkeerde investering", aldus de clubwatcher. Nu zou een deal tussen Kökcü, die in de belangstelling staat van onder meer Arsenal en Sevilla, en Feyenoord alsnog worden beklonken, stelt Feyenoord Transfermarkt.

Kökcü ligt nu nog tot de zomer van 2023 vast in De Kuip, maar zou bij een handtekening twee jaar langer blijven. Alleen de Raad van Commissarissen zou nog een akkoord moeten geven. De aanstaande deal zou de tweede opsteker in korte tijd zijn voor trainer Dick Advocaat. Eerder werd al bekend dat Feyenoord hoogstwaarschijnlijk in zee gaat met Mark Diemers, die overkomt van Fortuna Sittard.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties