Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord doet Immers van de hand: 'We gunnen Lex deze overgang zeer'

Laatste update:

"We gunnen Lex deze overgang zeer", zegt technisch directeur Martin van Geel via de officiële kanalen van Feyenoord. "Bij Feyenoord hebben we hem de afgelopen jaren leren kennen als een echte prof, een teamspeler bovendien. Hij heeft het geweldig naar zijn zin bij Cardiff en heeft het daar de afgelopen maanden goed gedaan. Het is fijn voor Lex dat hij zich nu definitief in Wales kan settelen en zijn carrière in het Engelse voetbal kan voortzetten."

Vanwege een transferverbod leek Immers na een half jaar al te moeten vertrekken uit Cardiff. Het overtreden van de Financial Fair Play-regels stelde de club niet in staat om spelers te kopen, maar deze straf werd eerder deze maand opgeheven.

Immers tekent bij Cardiff City een contract tot de zomer van 2018, met een optie voor een extra seizoen. De middenvelder was de afgelopen maanden goed voor vijftien competitieduels en vijf doelpunten in het tricot van de Welshe club. Immers, die in De Kuip nog een contract voor een jaar had, maakte medio 2012 de overstap van ADO Den Haag naar Feyenoord. Hij was goed voor 100 competitieduels en 31 doelpunten.

Een wijze beslissing van Feyenoord

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
7
Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
7
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
5
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties