Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord doet na dikverdiende zege weer mee voor plek twee

Laatste update:

Feyenoord startte sterk in De Kuip: binnen enkele minuten kregen Ruben Schaken, Jean-Paul Boëtius en Lex Immers kregen uitstekende kansen om de score te openen. Met name de mogelijkheid voor Schaken was een flinke. De aanvaller ontsnapte op rechts, maar kwam net niet tot een schot. Even later stichtte Schaken opnieuw gevaar, toen hij een voorzet richting de tweede paal lepelde. De mensen voor het doel kozen echter op een andere plek positie.

Schaken speelde een sterke wedstrijd, maar de andere aanvallend ingestelde spelers van Feyenoord waren minder opvallend aanwezig. Het nog altijd zonder spits Graziano Pellè acterende Feyenoord was in de slotfase van de eerste helft minder dreigend. SC Heerenveen liet in aanvallend opzicht niet veel zien. De hoofdrol was nog voor Stefano Marzo, die met een gele kaart op zak van geluk mocht spreken dat hij geen rood kreeg na een overtreding op Boëtius.

Tot ontevredenheid van het publiek was het bij rust nog 0-0, maar na de onderbreking knalde Feyenoord uit de startblokken en een vrije trap brak de ban. Specialist Ruud Vormer mocht aanleggen van een plek net buiten het strafschopgebied en de middenvelder krulde de bal fraai in de kruising. Een paar minuten later kreeg Vormer zelfs nog een kans op een tweede, ware het niet dat de controleur de bal dit keer langs de voor hem verkeerde kant van de kruising draaide.

De 2-0 zou er alsnog komen. Jean-Paul Boëtius ging de hoek in en de aanvaller legde de bal terug op de inlopende Lex Immers. Voor de middenvelder was het een koud kunstje om de tiende van het seizoen te maken. Dat haalde alle spanning uit de wedstrijd, want sc Heerenveen geloofde er na dat doelpunt totaal niet meer in. Mitchell te Vrede, de vervanger van Pellè, kreeg een reuzenkans na goed werk van Schaken en invaller Tonny Vilhena mocht zelfs nog aanleggen van elf meter. Vilhena zag zijn inzet gekeerd worden door Kristoffer Nordfeldt. Overigens kreeg Christian Kum een rode kaart voor het veroorzaken van de strafschop.

-
Denk je dat Feyenoord tweede wordt?

Meer nieuws

Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
3
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
0
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties