Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord doet prestatie PSV na en wint in Venlo

Laatste update:

Na bijna 25 minuten spelen tegen VVV-Venlo kreeg Feyenoord voor het eerst een kans: Immers schoot de bal gehaast langs het doel van Niki Mäenpää. Op dat moment stond het al wel 2-0, want de hekkensluiter van de Eredivisie was uit de startblokken geschoten tegen de Rotterdammers. Na een dik kwartier opende Oguzhan Türk de score met een vrije trap van de rand van het strafschopgebied. Feyenoord-keeper Kostas Lamprou metselde de korte hoek dicht met de muur en ging zelf in de verre hoek staan, maar kon de lage inzet van de middenvelder toch niet bereiken: 1-0.

Nauwelijks twee minuten later lag de tweede in het net. Verdediger Guus Joppen stormde op richting het doel van de Rotterdammers en liet Guyon Fernandez zijn hielen zien. Omdat er geen verdediger uitstapte, kon Joppen de bal ongehinderd in de linker onderhoek schuiven. Feyenoord-coach Koeman greep in: hij haalde Fernandez naar de kant en liet John Goossens zijn debuut maken. Dat sorteerde bijna direct effect, toen de aanvallende middenvelder koud in het veld rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal knalde.

Feyenoord zette aan en leek snel af te stevenen op de aansluitingstreffer; toch liet VVV zich niet onbetuigd. Zo had Uche Nwofor de wedstrijd kunnen en misschien we moeten beslissen, ware het niet dat Lamprou de bal van zijn voeten plukte toen hij alleen op het doel afging. Aan de andere kant kreeg collega-spits Pellè een even grote kans, door zich langs de laatste verdediger van VVV te wurmen. Vrij voor Mäenpää schoot de Italiaan echter voorlangs. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Feyenoord zijn o zo belangrijke aansluitingstreffer. Immers werd licht geduwd door Joppen, scheidsrechter Björn Kuipers legde de bal direct op de stip en Immers schoot zelf raak.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of de gelijkmaker stond op het bord. Jeffrey Leiwakabessy twijfelde bij een voorzet van John Goossens en liet zich aftroeven door basisklant Verhoek, die zijn eerste competitietreffer maakte voor de Rotterdammers. Diezelfde Verhoek liet even later zien ook de voorzetten nog onder de knie te hebben door de aanvoer te verzorgen voor de 2-3 van Pellè: met een fraaie kopbal vond de sterk spelende spits de verre hoek. VVV ging in de onvriendelijke slotfase nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet meer. Voor het eerst in 21 jaar heeft Feyenoord weer eens gewonnen in Venlo.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties