Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord doet zaken in Portugal en haalt João Carlos Teixeira

Laatste update:

"Met João Teixeira voegen we een veelzijdige middenvelder toe aan de selectie", reageert technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. "Met zijn kwaliteiten, waaronder het scorend vermogen en zijn drive naar voren, geeft hij ons de gewenste extra optie op het middenveld. Bovendien heeft hij bij grote clubs gezeten uit vooraanstaande competities. Ook die ervaring neemt hij mee naar Feyenoord."

Teixeira maakte indruk in de jeugopleiding van SC Braga en maakte al snel de overstap naar Sporting Portugal. In 2012 verdiende hij een transfer naar Liverpool, al werd zijn periode bij the Reds nooit een groot succes. Afgelopen seizoen speelde hij dertig wedstrijden voor Vitoría Guimarães, waarin hij tien keer scoorde en drie assists leverde. Ondanks dat zijn contract doorliep, is Feyenoord erin geslaagd om hem los te weken.

Teixeira is de vijfde zomeraanwinst Feyenoord. Eerder slaagde Arnesen er al in om Bryan Linssen, Mark Diemers, Christian Conteh en Franco Antonucci aan te trekken. Laatstgenoemde komt over van AS Monaco en is door Feyenoord voor een seizoen verhuurd aan FC Volendam. Feyenoord laat weten dat Teixeira zich vandaag nog op het veld van trainingscomplex 1908 meldt.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties