Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord dreigde met Kökçü op de valreep belangrijke schakel kwijt te raken

Laatste update:

Kökçü past in het profiel van Benfica en trainer Roger Schmidt is bijzonder gecharmeerd van de pas 22-jarige Feyenoorder. Volgens bronnen aan Voetbal International spraken bestuursleden van Benfica geregeld met beleidsbepalers van Feyenoord. Desondanks bleef een eerste bod op Kökçü vanuit Portugal uit, daar de grootmacht eerst Fernández voor een flinke transfersom wilde verkopen. De tijd begon te dringen en Feyenoord wilde de captain met het oog op de titelstrijd niet langer tussentijds verkopen.

Mocht Benfica Fernández reeds hebben verkocht, dan was de komst van Kökçü normaal gesproken zonder problemen verlopen. Volgens het Argentijnse medium TyC Sports is Chelsea bereid om de torenhoge transferclausule, ter waarde van 120 miljoen euro, te lichten. Benfica-voorzitter Rui Costa wil Fernández niet kwijt, maar het is de vraag of een vertrek van de Argentijn tegengehouden kan worden bij een aantrekkelijk bod. Bovengenoemd medium meldde eerder al dat Chelsea een aanbod heeft gedaan van honderd miljoen euro plus een speler naar keuze.

Fernández lijkt echter geen haast te hebben en de wereldkampioen wil Benfica ook alleen op een nette manier verlaten. Het is de vraag of Chelsea in de laatste uren van de transferperiode nog wil toeslaan. Tot maandagavond waren er ontwikkelingen, maar Benfica lijkt nogal problemen te hebben met de betalingstermijnen die de Londense club in gedachten heeft. Vanwege de stroeve onderhandelingen tussen beide clubs is er inmiddels geen tijd meer voor gesprekken met Kökçü en zijn entourage. Het lijkt erop dat de middenvelder het seizoen gewoon afmaakt in Rotterdam.

Kökçü lijkt zijn opties rustig af te wegen en te willen wachten op wat er na afloop van dit seizoen op zijn pad komt. "Vroeger had ik me druk gemaakt, nu al lang niet meer", zei hij onlangs in een interview met Voetbal International. De achttienvoudig international van Turkije werd eerder al genoemd bij onder meer RB Leipzig, AS Roma en Leicester City. Het huidige contract van Kökçü bij Feyenoord loopt af in de zomer van 2025.

Zie jij Orkun Kökçü volgend seizoen nog bij Feyenoord spelen?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties