Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord dreigt teruggekeerde huurling kwijt te raken aan Grieken'

Laatste update:

PEC zou graag opnieuw over de 23-jarige Hahn beschikken, maar de goalie krijgt naar verluidt ook de kans om buiten Nederland aan de slag te gaan; volgens de Griekse krant Gazzetta is Olympiacos geïnteresseerd in de Feyenoorder en zou de transferwaarde van Hahn geschat worden op ongeveer 2,5 miljoen euro. De sluitpost ligt nog tot medio 2017 vast in De Kuip.

Bij Olympiacos zou Hahn de concurrentie aan moeten gaan met eerste keus Roberto. Bovendien krijgt hij bij de kampioen van Griekenland de kans om in de Champions League uit te komen. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft niet langer de beschikking over de naar sc Heerenveen vertrokken Erwin Mulder, maar kan kiezen tussen Vermeer en Hahn. Hij lijkt net als zijn voorganger Fred Rutten te kiezen voor de voormalig Ajacied tussen de palen.

Denk je dat Warner Hahn bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
1
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties