Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord druk bezig achter de schermen: 'Er zijn serieuze kandidaten'

Laatste update:

"Het is een lange en spannende zoektocht", gaf Koevermans aan. "We zijn ruim een jaar bezig, maar ik ben positief. Het gaat natuurlijk om wat wij willen en wat partijen bereid zijn te bieden. Er zijn nog enkele serieuze kandidaten. Over enkele weken c.q. maanden zal er zeker positief nieuws te melden zijn. Vanaf 1 juli 2013 hebben wij gewoon een nieuwe shirtsponsor. Daar ben ik heel stellig in. Er hoort absoluut een goede partij op het shirt van Feyenoord. Die komt er ook."

Naar verluidt is bouwbedrijf VolkerWessels één van de gegadigden om het stokje van ASR over te nemen. "Het is niet verstandig om te namen te noemen. Ik ga niet vertellen wat wij zoeken, maar het gaat om een fors bedrag. In ieder geval met meer dan zes nullen. Je merkt wel dat er wat aan de hand is in Europa. Er zijn zeker een paar kandidaten waar wij serieus mee in gesprek zijn. Wij houden echter vast aan een bepaald bedrag omdat wij Feyenoord een A-merk vinden."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties