Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord duidelijk: 'Zaakwaarnemer vroeg of terugkeer bespreekbaar was'

Laatste update:

"Zijn zaakwaarnemer heeft mij inderdaad gebeld en een berichtje gestuurd zo van: 'Joh, is het bespreekbaar?' En ondanks dat we een ongelooflijk mooie tijd met Eljero hebben gehad, zijn wij vanuit de jeugd voldoende ingevuld voor die positie. We hebben op een vriendelijke manier bedankt, met wel de opmerking: 'hopelijk verliest hij zijn hart voor Feyenoord niet', gezegd dat het niet haalbaar is", vertelt Troost tegenover FOX Sports.

Elia stapt zondagmiddag dus sowieso niet uit de helikopter tijdens de Open Dag van Feyenoord. Troost wil desgevraagd niet zeggen of de directie van de Rotterdammers andere verrassingen in petto heeft voor het publiek in De Kuip. "We zullen zien", aldus het directielid van Feyenoord, die in mei het stokje overnam van Martin van Geel als technisch directeur.

Elia begint aan zijn laatste contractjaar bij Medipol Basaksehir, waar hij in 2017 een contract ondertekende. De 32-jarige buitenspeler stond daarvoor twee seizoenen onder contract bij Feyenoord, waarmee in zijn eerste jaar de TOTO KNVB Beker veroverde en een seizoen later de landstitel.

Vind jij dat Feyenoord wel werk had moeten maken van de komst van Eljero Elia?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties