Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord en andere Eredivisionisten azen op talent van Tottenham'

Laatste update:

Volgens Sky Sports zijn verschillende Nederlandse clubs geïnteresseerd in Oduwa en gaat het hierbij om onder meer Feyenoord, AZ en het gepromoveerde Roda JC Kerkrade. Het zou sowieso gaan om een huurperiode, omdat Pochettino toekomst ziet in de aanvaller en er al gesprekken hebben plaatsgevonden over een nieuw en verbeterd contract voor Oduwa bij the Spurs.

De Engels jeugdinternational speelde nog nooit in de Premier League voor Tottenham; zijn competitiedebuut maakte hij vorig seizoen in de League Two, toen hij werd uitgeleend aan Luton Town. Het talent heeft de afgelopen weken indruk gemaakt op zijn coach en daarom heeft die nu het plan opgevat om Oduwa opnieuw elders te stallen, zodat de aanvaller op het hoogste niveau kan voetballen.

Denk je dat Nathan Oduwa in de Eredivisie komt voetballen?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
6
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
30
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
33
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties