Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord en Basaksehir vinden elkaar in som van 1,2 miljoen'

Laatste update:

Het nieuws is geen verrassing, daar Elia al langer in de belangstelling staat van de verrassing van het afgelopen Süper Lig-seizoen. Eind vorige maand maakte Voetbalzone melding van een persoonlijk akkoord tussen Elia en Basaksehir. Het was dus enkel nog wachten op het jawoord van directeur Martin van Geel van Feyenoord en dat lijkt er nu gekomen. De dertigjarige aanvaller werd ook aan Fenerbahçe gelinkt.

Feyenoord houdt slechts een beperkt deel van de transfersom over. In mei meldde het Algemeen Dagblad dat Elia een percentage van het bedrag opstrijkt en dat ook zijn voormalige club Werder Bremen 'flink meedeelt' in de opbrengst. "Dat maakt dat Feyenoord alleen iets aan de speler zal overhouden als er een forse transfersom wordt bedongen", concludeerde de krant. Elia kwam in 2015 over over van Werder.

Direct nadat Feyenoord kampioen werd, maakte Elia zijn vertrekwens bekend. Feyenoord heeft dus al tijd gehad om zich te oriënteren op een vervanger en zou Ola John in het vizier hebben. Zowel Marca als FOX Sports schreef vrijdagavond over die belangstelling. Naar verluidt is PSV ook geïnteresseerd in John, die wel oren zou hebben naar een terugkeer in de Eredivisie. Hij werd het afgelopen halfjaar door Benfica verhuurd aan Deportivo La Coruña.

Maakt Eljero Elia de juiste keuze?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties