Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord en Groningen bereiken akkoord over Kasanwirjo; transfersom bekend

Laatste update:

Feyenoord en FC Groningen stonden afgelopen zondag nog tegenover elkaar. De Stadionclub zou de interesse in Kasanwirjo volgens 1908.nl na de 0-3 zege bekend hebben gemaakt bij Groningen, de verdediger zelf en zijn management. Kasanwirjo beschikt bij de Trots van het Noorden nog over een contract tot medio 2024.

Kasanwirjo maakte in de zomer van 2021 transfervrij de overstap van Ajax naar FC Groningen. In De Euroborg groeide hij direct uit tot een onbetwiste basisspeler. Dit seizoen staat de teller tot nog toe op zeventien officiële duels. Kasanwirjo speelde als rechter centrale verdediger, rechtsback en verdedigende middenvelder. Met zijn veelzijdigheid moet hij Feyenoord-trainer Arne Slot meer opties geven. De Rotterdammers zagen Trauner vorige maand wegvallen, terwijl Quinten Timber voorlopig ook uit de roulatie is.

???????????????????? ?????????? ???? ???????????? ???????????????? ?????????????????????? ???????? ??????????????????! Volgens het Dagblad van het Noorden hebben Feyenoord en FC Groningen een akkoord bereikt over Neraysho Kasanwirjo. De Rotterdammers betalen naar verluidt twee miljoen euro exclusief bonussen om de twintigjarige verdediger in te lijven. Kasanwirjo trainde vrijdag al niet meer mee bij Groningen, in afwachting van zijn transfer. #feyenoord #fcgroningen #kasanwirjo

Woensdag werd bekend dat Feyenoord ook in de markt zou zijn voor FK Rostov-verdediger Dennis Hadžikadunic, zo bevestigde zijn zaakwaarnemer Walid Faour tegenover 1908.nl. Volgens Voetbal International achtten de scouting, de technische staf en directeur Dennis te Kloese de 24-jarige Zweed echter nét niet goed genoeg als back-up voor Trauner. Dat Hadzikadunic alleen als centrale verdediger uit de voeten kan, zou bij het doorschakelen naar Kasanwirjo hebben meegespeeld.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
9
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties