Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord en ik zijn overeengekomen dat mijn toekomst elders zal liggen'

Laatste update:

"Om heel eerlijk te zijn niet, nee. Ik heb nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, maar de club en ik zijn overeen gekomen dat mijn toekomst elders ligt", antwoordt hij op een vraag van De Limburger of hij verwacht dat hij zijn contract uit gaat zitten. Bij welke club hij volgend jaar zal spelen, weet hij nog niet: "Daar wil ik nu niet op ingaan. Ik wil in ieder geval een plek waar mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komen."

Gustafson was dit seizoen met 9 doelpunten en 6 assists in 32 wedstrijden in de Eredivisie belangrijk voor Roda en is redelijk tevreden over wat hij heeft laten zien in Limburg. De 23-jarige middenvelder stelt echter hoge eisen aan zichzelf en vindt dat er altijd ruimte voor verbetering is: "Sommigen zeggen heel overtuigd: ik ben de beste speler. Maar ik ben niet zo snel tevreden. Als ik een acht haal, wil ik de volgende wedstrijd een negen halen. Het moet altijd beter."

Vind jij dat Feyenoord Simon Gustafson nog een nieuwe kans moet geven?

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties