Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord en PSV wachten op Europese tegenstanders

Laatste update:

Feyenoord kan vijf ploegen loten voor het miljoenenbal: het is ongeplaatst en dat betekent dat het een club treft uit het rijtje Zenit Sint-Petersburg, Lille, FC Kopenhagen, Standard Luik en Besiktas. Die clubs zijn allemaal geplaatst. Vorig seizoen stond Feyenoord in de laatste voorronde van de Europa League, maar ging het mis tegen Kuban Krasnodar. Een jaar eerder maakten de Rotterdammers kans op de Champions League: net als nu stond het toen in de derde voorronde. Dynamo Kiev bleek echter te sterk.

Het laatste seizoen dat Feyenoord meedeed in de Champions League was het seizoen 2002/03. PSV sneuvelde vorig seizoen in de groepsfase van de Europa League en heeft nu twaalf potentiële tegenstanders voor de derde voorronde. Daartussen zitten clubs als AS Trencin, Vojvodina FK en Motherwell. De loting voor Feyenoord begint om 12.00 uur en de loting voor PSV gaat een uur later van start, om 13.00 uur.

Ajax komt op 28 augustus in Monaco te weten welke drie tegenstanders het tegenover zich krijgt in de groepsfase van de Champions League. FC Twente en bekerwinnaar PEC Zwolle weten op 8 augustus meer, terwijl FC Groningen donderdagavond al voor het eerst in actie kwam.

Nederlandse clubs in Europa in 2014/15:

Ajax (groepsfase Champions League)
Feyenoord (derde voorronde Champions League)
FC Twente (play-offronde Europa League)
PEC Zwolle (play-offronde Europa League)
PSV (derde voorronde Europa League)
FC Groningen (tweede voorronde Europa League)

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties