Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord en PSV zien gewenste tweede doelman in de Eredivisie rondlopen

Laatste update:

Vaessen, die sinds 2015 voor RKC speelt, staat inmiddels al op 177 officiële wedstrijden in Waalwijkse dienst. Dit seizoen laat de doelman een uitstekende indruk achter onder trainer Joseph Oosting en dat is niet onopgemerkt gebleven. De Telegraaf weet dat Vaessen interesse geniet van Feyenoord, PSV, Torino, Vitesse, Real Betis, Boavista en meerdere Belgische clubs. Bij Feyenoord en PSV moet de doelverdediger wel rekening houden met een rol als reservekeeper.

Dat Feyenoord interesse heeft in Vaessen komt niet uit de lucht vallen. Deze week maakte de club bekend dat vierde keeper Tein Troost na dit seizoen naar NAC Breda vertrekt. Het contract van derde doelman Ofir Marciano loopt af, terwijl over de koopoptie van tweede doelman Timon Wellenreuther nog geen beslissing is genomen. De Rotterdammers zouden de Duitser voor 1,5 miljoen euro definitief kunnen overnemen van Anderlecht. Wellenreuther staat er echter ook goed op bij diverse Bundesliga-clubs en wil misschien elders eerste doelman worden. Bij Feyenoord moet hij Justin Bijlow voor zich dulden.

Vaessen zou een binnenlandse voorkeur voor Feyenoord hebben.

Ook PSV moet het keepersbestand komende zomer versterken. Omdat Walter Benítez de onbetwiste eerste doelman is, wil tweede doelman Joël Drommel een nieuwe uitdaging aangaan. De 39-jarige Boy Waterman ligt nog vast tot medio 2024, maar wordt gezien als ideale derde doelman. Kjell Peersman, de vierde doelman van PSV, zou zich kunnen gaan opmaken voor een uitleenbeurt. Vaessen zou daardoor een gewenste versterking onder de lat zijn in Eindhoven.

Is Vaessen een goede tweede doelman voor Feyenoord en PSV?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties