Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord en Sebastian Szymanski gaan viraal met plaagstoot aan Xavi Simons

Laatste update:

Feyenoord scoort dit seizoen niet alleen op het veld, want ook op sociale media is de club enorm populair. Op TikTok hebben de Rotterdammers inmiddels 1,2 miljoen volgers door de ludieke content die dagelijks geplaatst wordt. Zondag plaatste Feyenoord een video waarin een plaagstootje wordt uitgedeeld aan PSV-middenvelder Xavi Simons, die na de bekerzege op Ajax viraal ging met een video waarin hij aangaf dat PSV de 'nummer 1' is. Vanwege zijn jeugdige stem verspreidde de video zich destijds razendsnel op het internet.

@feyenoord

??

? original sound - Feyenoord

De kersverse landskampioen speelt in op het fragment van Simons door er beelden van middenvelder Sebastian Szymanski achteraan te plakken. In de video laat de 24-jarige Pool een papieren kampioensschaal zien terwijl hij tweemaal 'nummer 1' schreeuwt. De video is in dertien uur maar liefst 900.000 keer bekeken en 122.000 keer geliked. De komende weken zal duidelijk worden of Szymanski langer bij Feyenoord gaat blijven. De linkspoot wordt dit seizoen gehuurd van Dinamo Moskou, maar de Rotterdammers hebben een optie om hem voor negen miljoen euro definitief over te nemen.

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties