Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en Slot akkoord: succescoach tekent zelfs één jaar bij

Laatste update:

Via de clubwebsite reageert Slot op zijn nieuwe verbintenis. "Ik ben hier nog niet klaar. We hebben een prachtig seizoen gehad met Feyenoord, met het kampioenschap als schitterende beloning voor al het harde werk dat verzet is, maar ik wil ontzettend graag verder bouwen. Na de zomer wacht een avontuur in de Champions League en er is een landstitel te verdedigen. Genoeg om naar uit te kijken, dus ik ben er trots op om in Rotterdam trainer van Feyenoord te zijn en te blijven." Slot staat sinds de zomer van 2021 voor de groep. In zijn eerste jaar wist de oefenmeester de finale van de Conference League te bereiken met zijn elftal, terwijl hij dit seizoen de landstitel binnensleepte.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Clausule
Op de persconferentie van vrijdagmiddag laat Slot weten dat ook de clausule, waarin stond dat Slot in de zomer van 2024 voor een gelimiteerde afkoopsom mocht vertrekken, is verwijderd. Dat onthulde de hoofdtrainer toen hij werd gevraagd naar de condities van het contract. "Haha! Wil je alle bedragen hebben? Meestal staat dat allemaal in de krant. Nee, laat ik het zo zeggen: de clausule van volgend seizoen is eruit in ieder geval. Maar of ik nou weer alle informatie over mijn contract moet delen... Dat doe ik trouwens nooit zelf, dat wordt altijd door anderen gedaan. Maar er is voor volgend jaar geen clausule meer, als dat hetgeen is dat je wil weten. Waarbij het bijna gek is dat ik dat moet vertellen overigens."

Nog geen Premier League
Donderdagochtend kwam Voetbal International met de primeur dat Slot ook komend seizoen bij Feyenoord blijft. De hoofdcoach werd vervolgens direct geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren (woensdag, red.) ging uitsluitend over een eventuele verlenging: alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord." Inmiddels is dus duidelijk dat Slot zijn contract zelfs met een jaar heeft verlengd, terwijl een cruciale clausule voor volgend jaar uit zijn contract is gehaald.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties