Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord en Van Persie denken na over einde van samenwerking'

Laatste update:

Het weekblad schrijft dat er voordat Van Persie neerstreek in De Kuip binnen de directie en Raad van Commissarissen al twijfels waren over de fitheid van de 34-jarige aanvaller. Trainer Giovanni van Bronckhorst drukte zijn komst er echter doorheen aangezien hij Van Persie wegens zijn ervaring goed dacht te kunnen gebruiken op het veld en in de kleedkamer. Nu na een aantal maanden blijkt Van Persie lang niet alle wedstrijden inzetbaar is, kan er echter een voortijdig einde gemaakt worden aan de samenwerking.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’ | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

De 102-voudig Oranje-international tekende weliswaar een contract tot medio volgend jaar, maar daarin werd ook opgenomen dat zowel Feyenoord als Van Persie kan beslissen na dit seizoen een punt achter de samenwerking te zetten. Intern zouden er inmiddels steeds meer geluiden opgaan om die verbintenis, met instemming van beide partijen, te verscheuren.

Feyenoord lijkt daarnaast aankomende zomer te maken te krijgen met een uittocht van dragende krachten. Nicolai Jörgensen leek in de winter al op weg naar Newcastle United en de kans is aanwezig dat the Magpies terugkeren voor de Deen. Daarnaast is Tonny Vilhena waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken in Rotterdam en hoopt aanvoerder Karim El Ahmadi nog een laatste avontuur aan te kunnen gaan. Steven Berghuis maakt daarnaast indruk op andere clubs in Europa, Kevin Diks zal terugkeren naar Fiorentina en spelers als Bilal Basaçikoglu, Jens Toornstra, Sofia Amrabat, Eric Botteghin en Renato Tapia denken naar verluidt na over hun toekomst.

Vind jij dat Feyenoord en Robin van Persie een einde moeten maken aan de samenwerking?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
6
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
26
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties