Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord en Watford bereiken akkoord over rentree Berghuis'

Laatste update:

Berghuis meldt zich naar verwachting snel weer in De Kuip en is mogelijk volgende week al inzetbaar als Feyenoord het in het kader van de strijd om de Johan Cruijff Schaal opneemt tegen bekerwinnaar Vitesse. De vleugelaanvaller wordt sinds hij na het einde van het afgelopen seizoen terugkeerde naar Engeland in verband gebracht met een terugkeer naar Rotterdam en Feyenoord heeft er sindsdien alles aan gedaan om tot een vergelijk te komen met the Hornets.

Berghuis werd in het afgelopen halfjaar al gehuurd van Watford en speelde met zeven doelpunten en zes assists een belangrijke rol in de eerste landstitel sinds 1999. De aanvaller beschikt in de Premier League nog tot een contract tot medio 2019 en Watford lijkt quitte te spelen op de Oranje-international, die nooit helemaal uit de verf kwam op Vicarage Road. De Engelsen betaalden twee jaar geleden immers ook 6,5 miljoen euro aan AZ om Berghuis over te nemen.

Als Berghuis daadwerkelijk terugkeert naar Feyenoord, wordt hij na Ridgeciano Haps, Jeremiah St. Juste, Sofyan Amrabat, Jean-Paul Boëtius en de van Fiorentina gehuurde Kevin Diks de zesde nieuwe aanwinst voor het aankomende seizoen. De Rotterdammers zijn ook nog druk bezig met de terugkeer van Robin van Persie, maar het is nog de vraag of zijn rentree haalbaar is. De spits werd donderdag door Fenerbahçe wel buiten de selectie voor het Europa League-duel met Sturm Graz gelaten.

Vind jij 6,5 miljoen euro een goede prijs voor Steven Berghuis?

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
18
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
17
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
19
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties