Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-fans overspoelen Instagram-pagina Noors transfertarget

Laatste update:

Volgens bovengenoemde krant heeft trainer Arne Slot behoefte aan versterkingen voor het middenveld. Leroy Fer wordt door onderbezetting achterin voorlopig gebruikt als centrale verdediger, terwijl Jordy Wehrmann na een verhuurperiode definitief is verkocht aan FC Luzern. Daarnaast is Wouter Burger bezig met een transfer richting FC Basel en van Achraf El Bouchataoui wordt niet verwacht dat hij komend seizoen veel speeltijd zal krijgen. Hierdoor is Feyenoord uitgekomen bij Kitolano, die bij Odds BK vastligt tot 31 december 2022.

Veel reacties van Feyenoord-fans op de Instagram-pagina van Joshua Kitolano.

Feyenoord moet derhalve een transfersom neerleggen voor de jonge middenvelder, al is momenteel niet bekend welke vraagprijs de club uit Noorwegen hanteert. Kitolano kwam sinds 2016 tot 49 interlands voor verschillende jeugdelftallen van het Scandinavische land. In het shirt van Odds BK kwam de door Feyenoord begeerde middenvelder tot 78 wedstrijden, met 8 doelpunten en 5 assists als resultaat.

Het nieuws over de interesse van Feyenoord heeft inmiddels ook de achterban bereikt. Verschillende fans reageren dinsdagmiddag op een foto op Instagram van Kitolano, die op 30 juli 2020 voor het laatst een bericht plaatste op het social media-account. Men hoopt dat de talentvolle middenvelder ervoor kiest om de Noorse competitie in te ruilen voor de Eredivisie. Feyenoord deed onlangs al zaken in Noorwegen. Rechtsback Marcus Holmgren Pedersen werd namelijk overgenomen van Molde FK.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
9
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
31
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
12
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties