Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-fans reageren massaal op 'lachwekkende cover' AD: 'Vleugje Advocaat'

Laatste update:

De ochtendkrant, tevens mediapartner van Feyenoord, maakt van de voorbeschouwing op het bekerduel met AZ gebruik om de 'worsteling' van de Rotterdammers in de afgelopen weken uit te lichten.

Onder een foto van aanvoerder Gernot Trauner valt met koeienletters 'Vleugje Advocaat' te lezen. "Feyenoord voetbalt onder Arne Slot doorgaans heel verzorgd, maar de laatste tijd loopt dat stroef. Dus grijpt de trainer terug op onverzettelijkheid. Daarmee herleven de tijden van Dick Advocaat."

"Strijd en onverzettelijkheid, het was jaren de huisstijl van de Rotterdammers. Onder Slot ontwikkelde Feyenoord een meer verfijnde speelstijl die veel tegenstanders te machtig was", schrijft journalist Mikos Gouka onder meer. "Maar nu het allemaal wat stroever loopt bij de Rotterdammers moet het mes tussen de tanden de ploeg weer als vanouds overeind houden."

Later in het stuk komt Gouka terug op de naam van Advocaat. "Knokken, vechten, blijven lopen. In de Kuip zag het Legioen jaren niet anders. Dick Advocaat-voetbal noemden sommige mensen het zondagmiddag. Een strakke organisatie, weinig weggeven, weinig creëren en de voorsprong koesteren. Daar is niets mis mee, maar het leek iets uit een ver verleden. Het is terug in Rotterdam-Zuid."

Felle reacties


Via X krijgt Gouka behoorlijk wat kritiek op zijn stuk. "Want die onverzettelijkheid was er de eerste 2 jaar onder Slot niet? Wat een lachwekkende cover", aldus het populaire account KuipTalk.

De Feyenoord Youth Watcher, bekend van zijn betrouwbare nieuwtjes over de jeugdopleiding, reageert ook op de veelbesproken voorpagina. "Onder Advocaat strompelden we van het ene naar het andere gelijkspel tegen laagvliegers, met een selectie die daar veel te goed voor was. Onverzettelijkheid", herhaalt hij met een cynisch duimpje.

Een andere gebruiker heeft totaal geen begrip voor de invalshoek van de ochtendkrant. "Zoveel interessante voetbaltechnische haakjes mogelijk en dit is waar je voor kiest. Wat een armoede." De voorpagina van de AD Sportwereld is op X woensdag al meer dan 27.000 keer bekeken. Ter vergelijking: de voorpagina van dinsdag trok slechts 3.500 weergaven.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
18
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
11
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
46
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties