Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-flop lijkt los en is plotseling koploper én topscorer van Portugal

Laatste update:

Maandagavond nam Bozenik het met Boavista op tegen laagvlieger Chaves. Met twee doelpunten en een assist had de Slowaak een groot aandeel in de 4-1 zege van zijn club. Dankzij de zege staat Boavista momenteel bovenaan in Portugal. Na vijf wedstrijden heeft het elftal van trainer Petit al dertien punten verzameld. Sporting Portugal en Porto deden dat ook, maar hebben een minder doelsaldo.

Bozenik was tijdens de zege op Benfica (3-2) ook al goed voor twee doelpunten.

Feyenoord verhuurde de dertigvoudig international van Slowakije vorig seizoen aan Boavista, maar toen wist hij nog niet te imponeren. In 27 officiële duels was Bozenik slechts goed voor 4 doelpunten en 1 assist. Toch wilde de clubleiding de rechtspoot koste wat het kost vastleggen, waardoor een deal werd gevonden met Feyenoord. Als Bozenik zo doorgaat kunnen de Rotterdammers in de toekomst nog een hogere transfersom overhouden aan zijn vertrek. De aanvalsleider ligt bij Boavista vast tot medio 2026 en is volgens Transfermarkt momenteel 1 miljoen euro waard.

Hoewel Bozenik niet wist te slagen in De Kuip, maakte hij zich als speler van Feyenoord wel populair bij de fans van de club. Zijn enthousiasme zorgde met regelmaat voor een glimlach bij de supporters. In totaal speelde Bozenik 28 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 2 assists. De Rotterdammers verkochten hem uiteindelijk met zo'n 1,5 miljoen euro verlies, maar dat kan wegens het doorverkooppercentage dus verminderen.

Primeira Liga
Boavista
4 - 1
GD Chaves
Gaat Bozenik Feyenoord in de toekomst meer geld opleveren?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties