Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord gaat Ajax in Klassieker geen fatale klap uitdelen in titelstrijd'

Laatste update:

Toch denken de bezoekers van Voetbalzone niet dat het zo'n vaart zal lopen. De afgelopen dagen kon op de frontpage worden gereageerd op de stelling: 'Feyenoord wint zondag de Klassieker in De Kuip én wordt dit seizoen kampioen'. Een kleine meerderheid van 56 procent antwoordde ontkennend, terwijl 44 procent wel denkt dat Feyenoord zondag een fatale klap gaat uitdelen in de strijd om het kampioenschap. Ruim 14.000 bezoekers brachten een stem uit.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Feyenoord en Ajax treffen elkaar om 14.30 uur in De Kuip. Na zestig voorgaande Klassiekers in Rotterdam in de Eredivisie is de balans in Amsterdams voordeel: 21 keer won Ajax, even zo vaak was er geen winnaar en 18 keer trok Feyenoord aan het langste eind. De laatste keer dat dat gebeurde, was in januari 2012. Mede dankzij een hattrick van John Guidetti won Feyenoord destijds met 4-2. In de laatste 25 jaar wist Feyenoord in de competitie slechts vijf keer voor eigen publiek te winnen van de eeuwige rivaal.

-
Is Feyenoord op dit moment wel de favoriet voor de landstitel?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties